Over Ons

Wij verzorgen persoonlijk de opvolging en afhandeling van al uw dossiers in verband met verhuur, verkoop, EPC of beheer van uw vastgoed.

Veerle Martens studeerde in 1988 af na het behalen van een diploma economie-moderne talen. "Daarna heb ik het diploma vastgoedmakelaar behaald. Vervolgens heb ik de opleidingen vastgoedpromotor (2011-2013) en vastgoedexpert (2014-2016) met succes beëindigd. Ik heb verschillende jaren ervaring in de vastgoed sector."

Marc Vereecken studeerde in 1985 af als industrieel ingenieur aan de KIHO in Aalst. "Momenteel heb ik meer dan 25 jaar ervaring als zaakvoerder. In 2015 behaalde ik het diploma energiedeskundige type A, na examens voor de midden jury in Brussel."

 

Een vastgoedkantoor vervult vandaag verschillende rollen:

  • Wij begeleiden u bij een cruciale beslissing in uw leven.
  • Daarna adviseren wij u over de verder te bewandelen weg.
  • En bovenal is uw vastgoedkantoor een vertrouwenspersoon.
  • D & A vastgoed combineert al deze rollen met verve.

MAXIMAAL RENDEMENT MET MINIMALE ZORGEN

D&A vastgoed gaat voor LANGDURIGE RELATIES niet voor instant verkoop! We zijn bijgevolg niet alleen ideale partner bij de zoektocht naar uw droomhuis of -appartement (om te kopen of te huren), maar we staan ook daarna in voor het beheer van uw vastgoed, als rentmeester.

D & A vastgoed ADVISEERT in alle rust, eerlijkheid en gemoedelijkheid. Zonder opdringerigheid, maar met gezond verstand in wederzijds vertrouwen.